PUKLO PRIJATELJSTVO: Emina Jahović i Milica Todorović nekada su bile veoma bliske, a evo zbog čega je došlo do SUKOBA

Milica Todorović i Emina Jahović navodno su se posvađale i već neko vreme nisu u kontaktu, ipak, koleginice koje su zajedno snimile veliki hit do danas se tim povodom nisu oglašavale.

Youtube 

Milica Todorović i Emina Jahović u vreme saradnje na pesmi "Limunada" jedna o drugoj govorile su sve najlepše i međusobno su se veoma podržavale.

Navodno se odnos koleginica promenio i njih dve više nemaju komunikaciju.

- Njih dve su bile super, ali su sada zahladneli odnosi i prestale su da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala.

Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan - ispričao je izvor nedavno za "Svet" a prenose mediji, ipak, nakon ovih navoda Milica i Emina nisu se oglasile.

emina jahovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Međutim, sukob Milice Todorović i Emine Jahović zasigurno se desio, a Emina je otišla korak dalje od zahladnelih odnosa, naime, ona na Instagramu više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice.

Sa druge strane Milica još uvek prati Eminu, a o detaljima navodnog sukoba, obe strane još uvek biraju da ne govore javno.

screenshoot/instagram Emina Jahović i Milica Todorović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1