Emina Jahović i milijarder Sadetin Saran bili su u vezi nakon pevačicinog razvoda od Mustafe Sandala, a nedavno su obnovili romansu.

Emina Jahović se navodno, prema pisanju medija, pomirila sa nekadašnjim partnerom, bogatim turskim biznismenom, Sadetinom Saranom. Međutim, izgleda da ona nije jedina osoba na koju je milijarder bacio oko.

Naime, "Blic" je došao do navodne Instagram prepiske između Sadetina i izvesne Kristine Pantelić.

Instagram Kristina Pantelić

Kristina je, prema rečima izvora, navodno prva poslala milijarderu fotografiju iz bazena, te mu napisala da želi da pliva kao on, a onda se Saran, sudeći po prepisci koja je isplivala, ponudio da je nauči. Zatim su usledili emotikoni u obliku srca i cveta.

Ipak, to nije sve, turski milijarder i stari-novi dečko Emine Jahović pored toga što je Kristini odgovarao na poruke, on joj je i lajkovao fotografije, kaže izvor za gorepomenuti list.

emina sa deckom
printscreen/instagram 

Podsetimo, Emina i Sadetin bili su u vezi nakon pevačicinog razvoda od Mustafe Sandala, a sada su opet obnovili romansu. Pevačici se milijarder navodno javio kad je čuo da ima porodičnih problema, pa su se opet zbližili posle sastanka u jednom restoranu na periferiji Istanbula, iz kog su otišli čim je počeo da se puni da ih, eventualno, neko ne bi fotografisao.

Instagram Emina Jahović