Pevačica Emina Jahović nije neko ko voli da svoj privatni život iznosi u javnost, ali nedavno je prvi put napravila izuzetak i progovorila o problemima koje prolazi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom.

Naime, nekadašnji par našao se na sudu zbog neisplaćenih alimentacija, i to tokom dve godine.

Upravo je to bio povod da se lepa pevačica vidi sa bivšim dečkom, milijarderom Sadetinom Saranom, sa kojim je ostala i nakon raskida u sjajnim odnosima.

Međutim, ono što je započelo kao prijateljsko "jadanje", po nekim izvorima pretvorilo se u romansu, a ljubavne varnice zaiskrile su ponovo između njih.

sadetin saran
printscreen/instagram 

Sve je počelo tako što su se našli u jednom restoranu na periferiji Istanbula iz kog su otišli čim je počeo da se puni da ih, eventualno, neko ne bi fotografisao.

- Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom - ispričao je Srpski telegraf izvor blizak pevačici.

emina jahovic i sadetin saran
printscreen/instagram 

Emina i Sadetin su od tada u kontaktu, ali se više ne sastaju na javnim mestima da turski tabloidi, koji su joj stalno za petama, ne bi počeli da pišu o pomirenju.

- Sadetin je viđen prošle nedelje kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta jer su ga komšije primetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao, pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigde ne oglašava niti priča na ovu temu jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga je briga za sinove.

- Mustafina finansijska situacija nije loša, pa da zbog toga ima problem da novac šalje deci. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega, takva sam. Mora da postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Ne želim da Mustafa zanemaruje decu i zato se borim da dobijaju alimentaciju. Ovo je moj način da se ujedno borim i za sve žene koje su se nekada našle ili se nalaze u sličnoj situaciji poput mene - rekla je nedavno Emina.

emina jahovic i mustafa sandal
Instagram 

Turski muzičar Mustafa Sandal nedavno je za turske medije izjavio da nije tačno da ne brine o sinovima, ali je izbegavao da priča o bivšoj ženi.

- Šta god da kažem posle svega, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem jeste činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre i provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude, ne znam zašto ne bi bilo. Emina je moja bivša supruga i ja ne želim u bilo kom intervjuu da pričam ružno o njoj - rekao je muzičar.