Srbija je nakon ovih Olimpijskih igara i te kako imala razlog za slavlje.

Zlatni sportisti još jednom su osvetlali obraz našoj zemlji, a medalje smo proslavili, tradicionalno, na dočeku ispred Skupštine Srbije.

Orio se hit "Moje zlato" koje je izvela Milica todorović, a đuskali su i oni koji ne vole narodnjake. Međutim, ovakav doček nije bio svima po volji.

Jedna od onih koja je to oštro osudila bila je i Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, a njen komentar da je sve to "seljana" izazvao je haos na mrežama.

sonja i nikola lazetic
printscreen/instagram 

"Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam", napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, a onda se nadovezala:

"Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana…"

tvitovi sonje lazetic
printscreen/twitter 

I dok su struje podeljene, mnogi su se zapitali i ko je zapravo Sonja Lazetić.

Javnost ju je prvi put upozanala davnih dana kada je imala samo 16 godina, nakon što se pojavila u čuvenom dokumentarcu iz devedesetih, "Vidimo se u čitulji".

sonja lazetic
printscreen/instagram 

"Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju", izjavila je tada tinejdžerka.

Sonja se kasnije udala za Gorana Marića Mareta, koji je važio za žestokog momka i sa kojim je dobila troje dece pre nego što je ubijen 2009. godine.

O pojavljivanju u filmu "Vidimo se u čitulji", Sonja je u jednom od intervjua rekla:

"U to vreme sam bila u vezi sa budućim mužem Goranom. Bavila sam se modelingom, izlazila sam na naslovnim stranama časopisa "Student"… Preko modne agencije otišla sam na snimanje reklame za jedan butik. Tu se pojavio čovek sa kamerom i pitao me koju muziku slušam. Ispostavilo se da je to bio režiser Janko Baljak. I tako sam završila u tom filmu. Baljak me je pitao kakve planove imam kao foto-model. Imala sam 16 godina i snove o velikoj karijeri. Šest meseci kasnije se pojavio taj film i šokirala sam se kada sam sebe videla u njemu", izjavila je ona, dodajući da je znala da će se pojaviti u tom filmu, da ne bi pristala na to.

Na pitanje da li ju je tada bilo sramota što se pojavila u filmu o kriminalcima, Sonja je odgovorila:

"Nisam to doživljavala kao nešto strašno, jer znam kako sam završila u toj priči. Ljudi su pomislili da imam veze sa likovima iz filma, ali to nije tačno. Kad god hoće nešto loše da napišu o meni, hvataju se za to. Ako je taj dokumentarac moja jedina greška, onda sam super. Današnje zvezde rade mnogo gore stvari, prave neviđene skandale i izbacuju vruće filmove, a ja i dalje nosim krst zbog dve rečenice koje sam izgovorila sa 16 godina."

Sonja je ostala udovica s 29 godina i kako je rekla, to je najstrašnija stvar koja joj se dogodila u životu. Sin joj je tada imao pet, a ćerke 11 i 12 godina.

Nakon smrti prvog supruga, Sonja je ušla u vezu s fudbalerom NIkolom Lazetićem, koji iz braka s manekenkom Sandrom Drašković ima sina Luku.

sonja i nikola lazetic
printscreen/instagram 

"Upoznao nas je jedan zajednički prijatelj. Korak po korak, išlo je to sve svojim tokom, i eto. Sada je dvanaesta godina, imamo maksimalno poštovanje ona prema meni i ja prema njoj", ispričao je nedavno Lazetić u jednom intervjuu.

Nikola i Sonja zajedno odgajaju četvoro dece iz prethodnih brakova, a zajedničke dece nemaju.

A kako Sonja danas izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Sonja Lazetić