Prvu olimpijsku medalju u basketu osvojio je i predvodnik tima Srbije, Dušan Domović Bulut koji je proglašen i najboljim basketašem na svetu, a iako se o njegovom privatnom životu ne zna mnogo, medijima je oduvek bio zanimljiv.

Poznato je da jedan od najzgodnijih srpskih sportista uživa u dugogodišnjoj skladnoj vezi sa partnerkom Janom koju ne eksponira javno, sem ponekad na društvenim mrežama.

Obzirom da o partnerki Jani Šolaja gotovo nikada ne govori, a ni posle toliko godina veze, ne možemo saznati nešto više o njihovom odnosu, ipak javnosti je poznato da se ona bavi dizajnom.

Naime, njegova devojka je modna dizajnerka koja je sa svojom sestrom Jovanom udružila snage i stvorila brend Sholaya clothing.

Akcenat njihovih kolekcija je na kupaćim kostimima i svakodnevnoj ženskoj garderobi, a ono što ih izdvaja jeste drugačiji dizajn namenjen samo odvažnim ženama.

"Usmerene smo ka kreiranju garderobe koja je nosiva, ali nije za svakoga i ne može baš svaka žena da je iznese. Svaka naša krpica pažljivo je dizajnirana tako da može da se nosi u svakodnevnom životu, ali svakako odskače od stereotipa i slepog praćenja trenda", rekle se sestre Šolaja u intervjuu za "Wannabe" magazin i dodale:

"U našim kreacijama vidimo tip žene koja ima izgrađen svoj lični stil i ne boji se da eksperimentiše. To je definitivno žena koja voli da privlači pažnju i uspeva u tome", zaključile su sestre dizajnerke.

O svojoj ljubavi sa najboljim basketašom sveta takođe ne govori, ali po fotografijama na društvenim mrežama možemo videti da uživaju u dugogodišnjoj vezi, putovanjima i svakodnevnom uživanju.

U galeriji pogledajte zajedničke fotografije Jane i Dušana:

screenshoot/instagram Dušan Domović Bulut i devojka Jana Šolaja