Nije mala stvar doći do Olimpijskih igara.

Iza ovog prestižnog takmičenja stoje godine mučenja, treniranja, znoja, truda, rada, povreda, uspona i padova, motivacije, psihičkih slomova...

"Obični smrtnici" retko kad imaju priliku da vide kako izgledaju njihove rutine, pripreme pred mečeve i slično, međutim, jedan snimak napravio je potpuni bum na društvenim mrežama, a sve iz razloga što ovako nešto, niko nije mogao da očekuje ni u najluđim snovima.

Naime, olimpijku Martinu Trajdos, trener je pre izlaska na meč najpre dobro protresao, a potom joj i udario dva šamara. Devojka je samo izdahnula par puta i zaputila se ka stručnjači.

martinu trajdos je trener prodrmao pa osamario
printscreen/instagram 

Snimak "pripreme" završio je na Tviteru, i istog trenutka se podigla polemika da li je ovo zaista dobar način da se spremite za meč.

Zbog svega se oglasila i sama Martina, koja je osetila potrebu da pojasni situaciju.

martina trajdos se oglasila na instagramu
printscreen/instagram 

"Ne brinite, to je ritual koji sam sama izabrala pre borbe. Ne krivite ga, moj trener to radi jer sam mu ja rekla da me to motiviše", objasnila je Martina na Instagramu.

Međutim, ljudima ovo nije bilo dovoljno. Uostalom, pogledajte snimak i sami:

Daleko od toga da je ovog puta ono tipično - da mi sve znamo bolje od samih aktera, i kako da igramo tenis i kako dati gol... ali, da li je ovo zaista način na koji trener treba da se ponaša?

Malo li je udaraca? Nije da ne zna šta će se dogoditi u "ringu", odnosno na stručnjačama.

Da li biste pristali na ovako nešto? Pa i po cenu Olimpijskog zlata?

Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje:

Sa druge strane, ima i onih kojima je Martinino objašnjenje bilo dovoljno, te su celu situaciju pretočili u šalu i od toga napravili komične video snimke i mimove.

Jedno je sigurno, nakon ovako nečeg, samo je pitanje šta se još sve događa a da nije snimljeno. Možda je ovako nešto nekome normalno, mada ipak glasamo da se za mečeve spremaju na drugačiji način.