Milica Mandić nas je obradovala prelepom vešću da je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i tako učinila svoju zemlju još ponosnijom na nju. 

Za njenog momka Marka Đuričićem, koji joj je najveća podrška u svemu, sem što će lepo proslaviti pobedu, znači i da će Milica posle ovog takmičenja, imati vremena i da se posveti svom privatnom životu.

Milica ne krije da joj je ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu, a slike koje dvoje mladih objavljuju na Instagramu svedoče o tome koliko su posvećeni jedno drugom. Marko je takođe uspešan tekvondista, samim tim je najbolje je razume i sa njim može da deli apsolutno sve. 

Na njenom Instagram profilu možemo pratiti mnoge sjajne momente, njihova zajednička putovanja, slavlja, treninge, ali i rast njihovog malog frenčija Miće.

Koliko joj Marko "čuva leđa" pokazuje i ova duhovita slika u kojoj nas je naša lepa Milica iznenadila građom.

Pored toga što je uspešna sportistkinja, vrlo je emotivno ispunjena i ponosna na svoju vezu. Tako je o velikoj ljubavi sa Markom Đuričićem govorila i u jednoj emisiji.

„Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega”, rekla je Milica.

Marko ju je zaprosio u Španiji, a za jednom prilikom je za medije otkrila kakvo je za nju bilo iznenađenje.

screenshoot/instagram Milica Mandić i Marko Đuričić

"Kada mi je postavio sudbonosno pitanje, vrlo emotivno sam to doživela, pa su posle širokog osmeha ubrzo krenule suze radosnice. Baš me je iznenadio, nisam mislila da će me zaprositi”, ispričala je Milica i dodala da ne postoji čarobni štapić, već da je podrška najbitnija.

"Teško je održati samo pozitivne vibracije u vezi, ali Marko i ja se trudimo da uvek budemo tu jedno za drugo”, istakla je Milica recept za zdravu vezu.