Srpska vaterpolo reprezentacija je osvojila zlato ma Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što je pobedila Grčku i tako odbranila odličje iz Rija.

Vaterpolista Dušan Mandić postigao je tri gola, a pobedu će osim sa saigračima proslaviti i sa svojom porodicom.

vaterpolisti srbije osvojili su zlato na olimpijskim igrama
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Iako retko govori o svom privatnom životu, ono što znamo je da je Dušan u septembru 2019. godine postao tata male Lenke. Naš uspešni sportista je suprugu Slađanu upoznao još u školskim danima, a zajedno su pohađali i fakultet.

Dugogodišnju vezu izgradili su na dobroj komunikaciji.

dusan mandic sa zenom sladjanom
printscreen/instagram 

- Sve se razvijalo postepeno, a mi smo jedno drugom bili najveća podrška sve vreme. U Dušanu sam prepoznala osobu koja mi je najbolji prijatelj i smatram da je dobra komunikacija najvažnija u vezi, kasnije i u braku. Veoma je brižan muž i otac. Najlepši period odrastanja smo proveli zajedno i verujem da nas tek očekuju lepe stvari u budućnosti - rekla je ona svijevremeno za domaće medije.

Profesionalne obaveze zahtevaju od njega da se odvaja od porodice, a Dušan priznaje da mu porodica daje energiju da istraje.

- Svaki profesionalni sportista zna koliko je teško ostaviti porodicu i otići na pripreme ili takmičenje. Pogotovo mi je krivo kada propustim nešto novo u odrastanju deteta. Ali s druge strane upravo Lenka i Slađa mi daju energiju da istrajem - rekao je Mandić.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Dušan Mandić sa ženom Slađanom