"VIĐAMO JE SA BIVŠIM" Komšije Milice Todorović otkrile detalje IZ PRIVATNOG ŽIVOTA o kojima ne priča javno

Milica Todorović stanuje u elitnom kraju Beograda, a sada su njene komšije otkrile sve o njoj, kao i kakva je u privatnom životu.

screenshoot/instagram 

Život Milice Todorović već godinama unazad intrigira domaću javnost, naročito nakon kratke veze sa glumcem Petrom Strugarom sve zanima da li se pevačica ponovo zaljubila pa je zbog toga izgubila 15 kilograma delotvornom dijetom.

Osim što je interesantna kao pojava, harizmatična i duhovita, njen privatan život takođe privlači veliku pažnju, a sada su njene komšije za "Blic" ispričale kakva je pevačica zaista kada se kamere ugase.

- Ona je izuzetno kulturna i fina, obzirna je prema komšijama i nikad problem nije napravila, uvek je spremna da pruži pomoć. Vaspitana je, zastane da se javi i ima lepu reč za svakoga. Svi u komšiluku je volimo, jer je uvek raspoložena i ljubazna, pristupačna. Nikad se nije ponašala kao zvezda, a mnogo je poznatija od svih onih uobraženih koji ne umeju ni dobar dan da kažu. Baš zato se pitam, kako to da nema mladića i da je sama? Želim joj da ubrzo pronađe svoju sreću, zaslužuje dobrog partnera pored sebe. Posle Petra Strugarra nismo je videli sa nekim mladićem - otkrila je starija gospođa, dok devojka koja stanuje u zgradi u kojoj Milica ima stan tvrdi da je pevačicu viđala sa bivšim dečkom, bratom Saše Kovačevića.

komsije o milici todorovic
screenshoot/instagram 

- Milicu viđam često po kraju, dok ide u radnju ili pije piće u kafiću. Prizemna je i potpuno opuštena, ne izlazi našminkana i doterana, već kao i svi ostali. Posebno me je iznenadilo kad sam je ugledala kako u restoranu sa bivšim pije kafu. Tu je bio Rade, čak i njegova majka. Deluje da su ostali u skroz korektnom odnosu, smejali su se i ćaskali, ali nikakve bliskosti nije bilo. Očigledno je da su ostali dobri prijatelji, što se retko dešava nakon ljubavi - kaže ona i dodaje:

- Druži se i sa Stevanom Anđelkovićem, stalno ih viđam zajedno. Dosta je smršala, baš je zgodna, nikad nije izgledala ovako dobro. Mada uvek je ona bila slatka, njen osmeh i energija kupuju ljude. Milici porodica često dođe, prepoznam ih jer ih ona kači na društvenim mrežama. Svi su normalni ljudi, izađu ispred da šetaju psa, pa proćaskaju sa susedima - zaključila je komšinica.

Dodatne fotografije Milice Todorović pogledajte u galeriji:

Instagram Milica Todorović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1