Emina Jahović jedna je od retkih pevačica koja se ne stidi da pokaže kako izgleda bez šminke i filtera.

Pred kamerama je, kao što je i očekivano, uvek možemo videti tip - top sređenu, ali zato, u slobodno vreme, pevačica bez pardona nira opuštena izdanja bez previše šminke.

Sada je sa pratiocima podelila jedan trenutak iz teretane, i ponovo oduševila izgledom, ali i opravdala titulu "srpske Penelope Kruz" na koju neodoljivo podseća, pogotovo kada nema na sebi previše mejkapa.

emina jhovic u teretani
printscreen/instagram 

Emina je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, i redovno trenira, a čak i ispod fotografije sa full sportskom opremom ređao se kompliment do komplimenta.

"Prava lepotica", "Ti si lepa u svakom izdanju", "Žena koja je bez trunke šminke savršena", "Koliko mlađe deluješ bez šminke", "Srpska Penelope Kruz", "Ova žena je u rangu sa holivudskim lepoticama"... pisali su pratioci oduševljeno.

I zaista, više je nego evidentno da pevačica veoma vodi računa o svojoj koži, kao i telu, a ovim potezom baš kao i glumica sa kojom je porede, pokazala je ženama da ne moraju 24 sata biti sređene i utegnute da bi se smatrale lepim, ali i da je nega osnova za mladolik i svež izgled.

Uostalom, Emina na fotografiji deluje kao da ima dvadesetak, a ne 39 godina, a još njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Emina Jahović stil