Drama između Mustafe Sandala i njegove bivše supruge emine Jahović traje već mesecima i kako stvari stoje, nema izgleda da će se uskoro završtiti.

Glavni problem je nastao jer Mustafa navodno ne isplaćuje novac za alimentacije, a i ono što daje, nedovoljno je za pristojan život, odnosno, tako je barem ispričala Emina.

Pričalo se i da se zbog svega vratila bivšem momku Sadetinu koji je poželeo da pomogne bivšoj dragoj dok prolazi kroz teške trenutke u životu.

Sa druge strane, Musafa je nedavno javno progovorio na temu alimentacije i uzvratio kontratužbom jer je kako kaže pomagao bivšoj supruzi nakon razvoda, iako ona sada zarađuje daleko više od njega.

emina jahovic i mustafa sandal
Instagram 

Takođe, planirao je da proda vilu u kojoj su živeli on i Emina sa sinovima, ali je kupac odustao, pa luksuznu nekretninu sad iznajmljuje za 70.000 lira. Ta novčana sredstva ležu mesečno na Eminin račun.

Međutim, u jeku skandala i iznošenja "prljavog veša" Emina je rešila da se javi pratiocima i to baš uz pesmu Anastasije Ražnatović "Rane".

emina peva rane
printscreen/instaram 

"Zavodi, pa ide dalje! Jedna ljubav više - manje", pevala je Jahovićeva dok se vozila autom, a baš taj deo je postavila na društvene mreže označivši i samu Anastasiju na snimku.

emina jahovic
printscreen/instagram 

Mnogi su ovo protumačili kao poruku Mustafi, iako su neki više mišljenja da je ovo namenjeno Sadetinu jer je malo nakon priča da se pomirio sa Eminom ponovo uhvaćen kako lajkuje fotografije i piše drugim devojkama, a da li je zaista to u pitanju ili nešto drugo, ostaje da vidimo.