Situacija između bivših supružnika - Emine Jahović i Mustafe Sandala ne smiruje se već duže vreme.

Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je pevačica odlučila da tužisvog bivšeg muža za neisplaćene alimentacije.

Mustafa je trebalo da plaća Emini i deci oko 15.000 turskih lira, ali pevačica je nekoliko puta rekla da na njen račun za sve ovo vreme nije legao "ni dinar", kao i da zna da je njen bivši suprug u dobroj finansijskoj situaciji uprkos pandemiji.

Kako prenose turski mediji, Emina je Mustafi poslala izvršitelje još u februaru ove godine, a on je na to uzvratio kontratužbom.

emina jahovic
Instagram 

Novo suđenje zakazano je za novembar, a kako navode mediji, Mustafa će tražiti da se smanji iznos koji bi trebalo da plaća.

Mustafa Sandal je ranije izjavio da je pomagao Emini posle razvoda, ali da je shvatio da zarađuje više od njega zahvaljujući i kozmetičkoj liniji koju je pokrenula, pa je prestao.

Takođe, planirao je da proda vilu u kojoj su živeli on i Emina sa sinovima, ali je kupac odustao, pa luksuznu nekretninu sad iznajmljuje za 70.000 lira. Ta novčana sredstva ležu mesečno na Eminin račun.

Sandal je navodno trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranja vozila i plate za vozača, zdravstvenog osiguranja dece i da dodatno plaća 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra). Emina ga je tužila jer joj 26 meseci nije platio alimentaciju, nakon čega je Mustafa navodno zatražio starateljstvo nad sinovima nazvavši Eminu "nemarnom majkom".