Nekadašnji supružnici koji su važili za idealan par Emina Jahović i Mustafa Sandal pune novinske stupce u Turskoj, a razlog je ni malo prijatan.

Uzrok njihovih razmirica koje su stigle i na sud je alimentacija, tačnije Mustafino ne plaćanje iste.

Iako se činilo da su posle kraha braka ostali bliski prijatelji, čak su sa sinovima Jamanom i Javuzom zajedno išli na putovanja i pozirali nasmejani, pop zvezda šokirala je pre nekoliko meseci kada je otkrila da je primorana da potraži pravdu na sudu jer njen bivši suprug više od dve godine nije dao ni dinara za decu, piše "Hello".

emina jahovic i mustafa sandal
Instagram 

- Nije reč o osobi čija je finansijska situacija loša i koja je u nevolji. Ako se jednog dana to dogodi, radiću i za njega. Takva sam.

Ali, znam da nije u krizi. Iako smo potpisali sporazum kojim prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija, ubrzo posle razvoda sve je palo na mene. Verujem da će pravda pobediti – rekla je Emina kada je problem dospeo u javnost, a bliski izvori dodaju da je sada pred novim izazovima jer deci treba obezbediti novac za školu.

Ovog leta platila im je boravak u kampovima, bili su i na odmoru, ali joj je krivo što i Mustafa nije uključen u priču. Možda se on, smatra izvor pomenutog lista, plaši da će Emina trošiti njegov novac, iako nema razloga da to radi jer vrlo uspešno vodi svoju kozmetičku kompaniju.

S obzirom na činjenicu da su turski zakoni u ovakvim situacijama gotovo uvek na strani slabijeg pola, Emina će pre ili kasnije dobiti spor. Uostalom, istakla je da se ne bori samo za sebe, već za sve žene koje muče iste nevolje.

Instagram Emina Jahović

Prema dogovoru, trebalo je da Mustafa deci pokrije zdravstveno osiguranje i plati troškove njihovih izleta i letovanja. Kako se navodi, nije ispunio ništa od toga, a nedavno je uzvratio tužbom bivšoj supruzi.

Prema informacijama iz Istanbula, Emina je u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Posle toga on je uzvratio tužbom u kojoj je navodno naveo da je ona nemarna majka, da više vremena posvećuje poslu nego deci i da o njima brinu dadilje.

 Tražio je poništenje alimentacije, a u pitanju je oko 1.130 evra, koliko je trebalo da plaća svakog meseca.