Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal našli su se na sudu zbog, kako je pevačica tvrdila, neisplaćenih alimentacija

Mustafa je navodno trebalo da plaća Emini i deci oko 15.000 turskih lira, ali pevačica je nekoliko puta rekla da na njen račun za sve ovo vreme nije legao "ni dinar", kao i da zna da je njen bivši suprug u dobroj finansijskoj situaciji uprkos pandemiji.

Pevačica je bivšem suprugu poslala u februaru ove godine izvršitelje, na šta je on odgovorio kontratužbom.  

Međutim, sada je došlo do obrta u celoj priči. Mustafa Sandal je ranije izjavio da je pomagao Emini posle razvoda, ali da je shvatio da zarađuje više od njega zahvaljujući i kozmetičkoj liniji koju je pokrenula, pa je prestao. Takođe, planirao je da proda vilu u kojoj su živeli on i Emina sa sinovima, ali je kupac odustao, pa luksuznu nekretninu sad iznajmljuje za 70.000 lira. Ta novčana sredstva ležu mesečno na Eminin račun.

emina jahovic i mustafa sandal su na sudu zbog neisplacenih alimentacija
Instagram 

Sandal je navodno trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranja vozila i plate za vozača, zdravstvenog osiguranja dece i da dodatno plaća 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra). Emina ga je tužila jer joj 26 meseci nije platio alimentaciju, nakon čega je Mustafa navodno zatražio starateljstvo nad sinovima nazvavši Eminu "nemarnom majkom".

Iako je u ovakvim slučajevima turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen.

Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira. Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi.

Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj, a naredno ročište zakazano je za 20. januar.