Nekadašnji supružnici koji su važili za idealan par Emina Jahović i Mustafa Sandal još uvek zauzimaju veliki prostor u medijima, naročito u Turskoj.

Iako se činilo da su posle kraha braka ostali bliski prijatelji, oni se neretko časte tužbama i ratuju zbog novca.

Ipak, i kada nije reč o njihovom braku, sve što ovo dvoje bivših supružnika kaže u javnosti to probudi veliku pažnju.

Tako je ovoga puta, bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal u jednom intervjuu iskreno pričao na temu estetskih intervencija, te otkrio da koristi botoks.

mustafa sandal i emina jahovic
Instagram 

- Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro - tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da je protekli period bio izuzetno buran za njega.

emina jahovic i mustafa sandal
Instagram 

- Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to - tvrdi pevač, a prenosi "Republika".

Podsetimo, Emina Jahović ponosno govori o operaciji svog nosa, te se nikada nije krila iza izgovora da to radi iz "zdravstvenih razloga".

„Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini“, napisala je Emina jednom priliku na svom Tviter nalogu.