Pop zvezda Nataša Bekvalac renovirala je svoj stan, a pratiocima na Instagramu je pokazala kako sada izgleda njen dom. Nataša je svoj stan opremila po poslednjim trendovima - u njenom domu dominiraju zemljani tonovi - bež, bela i braon.

"Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo - iz početka.Od poda do plafona. Faza-siva! Želela sam samo jedno... da ništa, baš ništa, ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošcću. Ove devojke ne žive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klačicna Vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumeti od PRIJATELJA KUĆE.

Od kada smo se upoznali i postali prijatelji, imala sam želju da baš i samo on uredi nas dom. Ovaj dom konačno je postao naše ogledalo. I konačno mi se sviđa šta u njemu vidim!" napisala je Nataša na Instagramu i zahvalila se prijatelju i dizajneru enterijera Filipu Raškoviću, koji joj je pomogao da uredi svoj dom.

U centralno mesto Natašinog stana postavljen asimetričan trepezarijski sto na kojem ovalnu belu ploču s jedne strane drži efektno postolje od rustikalno obrađenog mermera, kao i retro stolice. Pažnju privlači i prelepi beli kamin modernog minimalističkog dizajna. Lusteri, minimalističke vaze i zelenilo upotpunili su prostoriju.

Natašina dnevna soba je u skandinavskom stilu – u neutralnim tonovima, sa fokusom na udobnost, dok tri lustera privlače veliku pažnju.