Nataša Bekvalac je i više puta isticala da joj je bitno da stan u kome živi zaista bude njena oaza mira kada se vrati sa napornih nastupa. Na Instagramu je više puta rado delila detalje iz svog doma, a tokom svih ovih godina više puta je menjala prebivalište.

Ipak, nevezano gde je živela, uvek se trudila da prostor odiše toplinom i elegancijom. Bekvalčeva se pre tri godine preselila iz Novog Sada u Beograd, gde sa ćerkama uživa u svom domu na Dedinju.

Ona je luksuznu nekretninu renovirala prošle godine, i kako se pisalo, za to je izdvojila čak 20.000 evra, a sve kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila.

I zaista, dovoljno je da pogledate novije fotografije te da vam bude jasno da je svaki element brižljivo odabran, ali i da pevačica veoma voli boho šik, čemu svedoče detalji od prirodnih materijala, tkane prostirke, suvo cveće, makrame ukrasi po zidovima i slično.

Dnevni boravak opremljen je u svetlim nijansama i preovladava bela boja. Velika garnitura u sivoj boji smeštena je ispred velikog televizora, a na sredini sobe stoji masivni sto od punog drveta.

Nataša Bekvalac uredila je stan po svojoj volji.
pritnscreen/instagram 

Spavaću sobu je nedavno opremila novim ležajem u sivoj boji koji je savršeno uklopila uz noćni stočić napravljen od mermera.

U kupatilu takođe preovladavaju bele nijanse, a krase ga italijanske pločice i pozlaćene česme.

Nataša je jednom prilikom govorila o uređenju stana.

- Bajku smo odlučile da stvorimo same. Ja sam moje devojke i mene za 8. mart počastila novim nameštajem - rekla je Nata nedavno, a još detalja njenog fantastičnog doma pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako je Nataša Bekvalac uredila svoj luksuzni stan na Dedinju...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!