Kako stvari stoje, pevačica Nataša Bekvalac ne mora da brine što su nastupi smanjeni zbog pandemije.

Ona je još pre nekoliko meseci pokrenula nov biznis koji joj donosi ogromnu sumu novca.

Naime, plavokosa pevačica odlučila je da izdaje svoje luksuzno imanje, odnosno salaš u Čeneju, a ovo joj nedeljno donosi najmanje 2.800 evra, kako piše Kurir.

Nataša je gradila ovu nekretninu sa željom da se sa porodicom preseli tu, međutim ipak je odlučila da život nastave u srpskoj prestonici, gde takođe imaju nekretninu, a kako ova luksuzna kuća na salašu ne bi ostala prazna, napravila je plan kako da je na najbolji način iskoristi.

Nataša Bekvalac izdaje svoje imanje i tako zarađuje.
Instagram 

Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra.

Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće leti pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

Nataša Bekvalac izdaje svoje imanje za 700 evra dnevno.
paparazzo lov/youtube 

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu, što možete videti u galeriji ispod:

Instagram Kuća Nataše Bekvalac

Cena dnevnog izdavanja prava je "sitnica", te će vam za taj luksuz biti potrebno oko 700 evra sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca.

Kako se navodi, Nataša vilu izdaje oko 4 puta nedeljno, a rekord je postavila ovog leta kada je zaradila skoro deset hiljada evra. Naime, ona je u julu ove godine, kada su mere protiv kovida malo popustile i kada su venčanja i velike proslave mogle da se organizuju, kuću izdala čak 14 puta, kaže sagovornik. Prostom računicom, Nata je tog meseca privredila 9.800 evra!

Inače, i pevačicine kolege i prijatelji su zainteresovani za zakup salaša, a jedna od njih je i Katarina Grujić. Ona i njen partner, fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" upravo na njenom imanju krajem avgusta, a evo kako je bilo na Kaćinoj svadbi:

kurir Katarina Grujić na venčanju u avgustu 2021. godine.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!