Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je ostavila cigarete, ali se nakon toga suočila sa viškom kilograma. Međutim, Bekvalčeva je ubrzo odlučila da krene na dijetu, ali njena starija ćerka Hana je otkrila nešto potpuno neočekivano.

Naime, Hana je snimila video u kom je pred svojom majkom Natašom pričala da pevačica "obmanjuje" svoje fanove na Instagramu i da se ne pridržava zdrave ishrane, kako to inače ističe.

natasa bekvalac
Instagram 

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu i za njen savršen izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na režimu Ane Petrović već mesecima.

U stvari, to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - rekla je Hana koju Nataša nije demantovala.

Podsetimo, Nataša se nakon mučne borbe tokom odvikavanja od cigareta, ugojila i sada ima 60 kg.

natasa bekvalac
ATA Images 

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Bekvalčeva i priznala da počinje sa zdravom ishranom.

Osim toga, Nataša je nedavno govorila i da ide na psihoterapiju.

- U Srbiji je dosta toga "tabu" tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju.

natasa bekvalac
Instagram 

Za mene to odavno nije "tabu" tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava - zaključuje Nataša koja se dotakla i svog ljubavnog statusa.

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - rekla je pevačica kroz smeh.