U poslednje vreme često možemo čuti iskustva javnih ličnosti kada je psihoterapija u pitanju. Tako je i popularna pevačica Sara Jo nedavno otkrila da je prošla kroz težak period i da joj je u prevazilaženju istog, najviše pomogao odlazak na psihoterapiju.

Ovoga puta, Nataša Bekvalac se vidno raspoložena pojavila na jednom događaju u Beogradu, a novinarskim ekipama otkrila je detalje ljubavnog života, da li ima poroke ali i na šta se žali psihoterapeutu.

natasa bekvalac
ATA Images 

- Ovih dana me srećnom čine veoma male stvari. Posle dužeg vremena jako sam se radovala da dođem na ovaj događaj, nisam izlazila ne pamtim kada. Ovo mi je bio prelep povod da se upristojim i zaličim na ženu - rekla je kroz osmeh i otkrila kada voli da popije.

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar - našalila se Bekvalčeva, pa nastavila:

- Šalu na stranu, nikad se nisam napila, a pogotovu poslednjih godina. Veoma se kontrolišem, prosto poznajem svoje telo i samo par čašica mi je dovoljno. Ja sam veseljak, smejem se kao blesava - istakla je ona, a zatim tek briljirala odgovorom.

- Nećete verovati, ali do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle tridesete - otkriva pevačica.

natasa bekvalac
kurir/ Zorana Jevtić 

Nataša se dotakla i svog ljubavnog statusa.

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - priča pevačica kroz smeh, pa dodaje da često posećuje psihoterapeuta.

natasa bekvalac
ATA Images 

- U Srbiji je dosta toga "tabu" tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju.

Za mene to odavno nije "tabu" tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava - zaključuje Nataša.