Jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni svakako je Nataša Bekvalac, a sada je još jednom dokazala da sa pravom nosi tu titulu.

"Novosadska barbika" ponovo je posle duže pauze zasija u glamuroznom izdanju sinoć na jednom događaju u prestonici na kom se pojavila i Jelena Karleuša u crvenoj raskošnoj haljini.

Iako u privatnom životu neguje jednostavan modni stil koji prati aktuelne trendove, za nastupe i događaje bira provokativna izdanja u kojima će zasigurno biti primećena.

Pop pevačica sinoć se pojavila na crvenom tepihu na jednom gala događaju, a za ovu priliku izabrala je moćnu kombinaciju zelenog tila i lateksa.

natasa bekvalac u zelenoj haljini
ATA Images 

Dovoljno upečatljivu dugu haljinu rešila je da napravi totalni obrt i tome priroda rukavice i duboke čizme od lateksa. Sve je zaokružila još dramatičnijom crnom šminkom, dok je za kosu izabrala jednostavnu frizuru zalizanog spuštenog repa.

U nastavku pogledajte ekstravagantno sinoćno izdanje Nataše Bekvalac:

Instagram, ATA Images Nataša Bekvalac trenutno je posvećena karijeri i čestim nastupima.

Može se reći da u 41. godini izgleda sjajno, a tome doprinose trud i disciplina u ishrani i vežbanju. Reklo bi se da se sav trud i odricanje isplatilo jer Nataša zaista ima liniju na kojoj bi joj mnoge devojke pozavidele.