Nataša Bekvalac danas je imala saobraćajnu nesreću kada je na njen automobil naleteo kamion koji se kretao velikom brzinom.

Pevačica koja je u tom trenutku išla samo 10 na sata, srećom, u udesu nije povređena, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

jena sestra Kristina večeras je imala reviju, na kojoj se Nataša, opravdano, nije pojavila, a kreatorka i stilistkinja otkrila je za Blic kako se oseća zvog svega.

- Nataše nema, nažalost. Srećna sam što mi se ovo dešava, ali sam tužna što je nema, navikli smo da smo u najsrećnijim trenucima uvek zajedno - a potom se osvrnula i na samu saobraćajnu nesreću:

- Dobro je, ali je pretrpela šok, nije mogla da dođe. Nije stigla ni da se spremi, danas se sve desilo. Vozila je samo 10 km na sat. Kamion je nije video, ona nije ništa kriva. Udario ju je čovek, nije video njeno vozilo. Žao joj je što nije ovde - dodala je Natašina mlađa sestra.

natasa bekvalac zbog saobracajne nesrece nije dosla kod kristine na reviju
ATA Images 

Nakon toga je otkrila da je šteta velika, ali da je najbitnije da je njena sestra dobro.

- Nas dve smo uvek zajedno, zauvek. Šteta je nebitna, najbitnije je da je ona dobro. Taj čovek jeste kriv, ali je dobro, to je važno. Sve ostalo se da nadoknaditi - zaključila je, a više detalja potražite u videu koji se nalazi u okviru teksta.