Nataši Bekvalac nikad nije dosadno u životu.

Pevačica svakodnevicu rado deli na mrežama, a sudeći po objavama više je nego jasno da se kod nje uvek dešava nešto interesantno.

Nevezano da li su u pitanju prepirke sa mamom Mirom i njeni urnebesni odgovori na Natašine šale, ili situacije sa sestrom Kristinom (poput deportacije za Srbiju jer je ponela pogrešan pasoš), više je nego jasno da u životu Bekvalčevih ima više nego dovoljno materijala za snimanje serije. I to kakve!

natasa bekvalac dobija svoj rijaliti
Instagram 

Možda zato i ne čudi što su se pojavili navodi da Nataša i Kristina trenutno rade na tajnom projektu, šou-programu u kom će privatni život pop zvezde i njene šire porodice biti prikazan širem auditorijumu.

Za njen život zainteresovala se poznata producentska kuća, a izvor blizak pevačici za Alo je izjavio o čemu se tačno radi.

- Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne. 

- Ideja za rijaliti kome je radni naslov "Bekvalčeve", baš po imenu njenog Instagram naloga, i došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija deli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

- U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar deo prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinom na koji ona trpi posao i popularnost svoje ćerke pop zvezde - kaže izvor.

porodica bekvalac dobija svoj rijaliti
Printscreen/youtube/Natasa Bekvalac 

Pevačica je nedavno rekla da o rijalitiju misli sve najbolje, ali da je novac presudan kako bi se ovakav projekat i desio.

- Nemam ništa protiv rijalitija, meni je to strava, što se mene lično tiče, ja sam za to i nemam problem sa kamerama. Mislim da je naš život jako zanimljiv i nemam taj problem da podelim sa ljudima šta se dešava u mom privatnom životu, tako da ako neko ponudi dobru svotu novca, možda se rijaliti i dogodi - rekla je tada mlađa sestra Bekvalac.

krisitina bekvalac kaze da je novac presudan
screenshoot/instagram 

Da li ćemo zaista od septembra gledati doživljaje "novosadske Barbike" i da li će uspeti da zaseni i "Kardašijanke", ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da bi se Bekvalčeve sjajno snašle u ovakvom projektu.