Pop pevačica Nataša Bekvalac, kako priznaje, srećna je što oko sebe uvek ima najbolje društvo. To društvo čine njene dva sestre, Dragana i Kristina

Kristina, koja se uglavnom brine o Natašinom stajlingu, poznata je javnosti i često je možemo videti u pevačicinom društvu.

Nataša Bekvalac je objavila seriju storija na svom Instagramu i zahvalila se ljudima koji su učestvovali u kreativnom delu stvaranja pesme "Iz daleka", a među njima je bila i svakako stilista Kristina.

Naime, Bekvalčeva je objavila fotografiju na svom Instagramu i našalila se sa svojom sestrom koja joj je ujedno i saradnica i kreatorka njenih haljina.

"I ona... bez koje ne mogu da dišem i nervira me više od bilo kog drugog bića na planeti, a volim je mamicu joj njenu bezobraznu",  napisala je Bekvalčeva na svom Instagramu u svom standardnom šaljivom maniru za sestru Kristinu, a kasnije su se još žešće "počastile".

Prepisku između Kristine i Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji:

screenshoot/instagram Sestre Bekvalac

Inače, Nataša Bekvalac je nedavno bila u centru medijske pažnje kada ju je koleginica Ana Nikolić otpratila sa Instagrama jer je čula da je u tajnosti snimila duet sa njenim bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

Nikolićku su veoma poveredile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi.

"Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra", rekla je Bekvalčeva nedavno povodom cele priče, ne želeći da komentariše što ju je Nikolićeva blokirala na društvenim mrežama.

Youtube Nataša Bekvalac je u veoma dobro odnosu sa Rastom.