Nakon što su predstavili javnosti duet "Iz daleka", gradom su počele da kolaju priče da su Nataša Bekvalac i Rasta u tajnoj vezi.

Navodno je zbog svega Ana Nikolić i otpratila Natašu sa mreža, a mediji danima bruje o njihovom "sukobu".

Nataša je nedavno demantovala da je sa Rastom veže išta više sem poslovne saradnje, ali je i prokomentarisala da sa Anom nikad nije bila prijatelj.

Bekvalčeva se na promociji dueta pojavila u beloj haljini, a sada je otkrila da li planira da staje na "ludi kamen" četvrti put, kao i koji kompliment joj je dao Rasta.

Na pitanje da li će opet obući venčanicu, Nataša je rekla:

"Ne mora venčanica samo na venčanju. Moj posao me odvodi na prelepe destinacije, upoznaje sa prelepim ljudima, sa divnim dizajnerima i bela boja je generalno zastupljena u mom estetskom predstavljanju. Ništa ne planiram, a po najmanje venčanje" rekla je Bekvalčeva.

Ona je priznala i da sebe ne vidi kao lepoticu i da joj mnogo više prijaju komplimenti poput onog koji joj je nedavno uputio Rasta.

"Lepa je ta slika, ali mi se mnogo više sviđa onaj kompliment kasnije koji je Rasta napisao, a glasi: 'Ona nije pevačica, ona nije izvođač, ona je žena ratnik'. To je možda jedan od najlepših komplimenata koji sam kao žena i umetnik u životu dobila", priznala je pevačica, a da li će Ana reagovati ovu izjavu ostaje da vidimo.