Kristina i Nataša Bekvalac nakon malog predaha od obaveza na Ibici, zaputile su se put Crne gore gde pevačica ima zakazane nastupe.

Odatle svoje pratioce redovno izveštavaju o svojim aktivnostima i planovima, a neretko ih "počaste" i fotkama u kupaćem.

Poslednja Kristinina objava izazvala je lavinu komentara, ponajviše zbog opisa fotke, gde se požalila da često misle da je ona starija sestra. Naravno, usledili su brojni komentari podrške, a mnogi pratioci su se i šalili na račun cele situacije. Međutim, pored toga, nezaobilazni su i komentari za izgled, ali i još nešto.

Naime, više je nego evidentno da sestre Bekvalac izgledaju "kao avion", a Nataša je svoje obožavatelje više puta ovog leta obradovala izdanjima u trendi kupaćim kostimima, što možete videti u galeriji ispod:

Instagram Nataša Bekvalac

Ali, sada se započela rasprava koja Bekvalčeva je zgodnija i kojoj kupaći kostim bolje stoji. Zanimljivo je da su obe odabrale kupaći iste boje i dezena, s tim što je Nataša pozirala u jednodelnom modelu, a Kristina u dvodelnom.

Ovo nije prvi put da sestre imaju isti ukus i kad je u pitanju swimwear.

Nedavno su na Ibici pozirale u jednodelnom modelu kupaćeg različitih boja, a pratioci su imali muke da ocene kojoj bolje stoji.

Sada se priča ponovila, i ne možemo da se odlučimo koja je zgodnija.

natasa i kristina bekvalac u slicnom kupacem
pritnscreen/instagram 

Šta vi kažete, čije izdanje vam se više dopada? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.