Nataša Bekvalac oduvek je bila poznata, osim po sjajnim hitovima, i po više nego burnom ljubavnom životu.

O svemu tome se često i šalila javno, čak i kada joj do šale nije bilo. Međutim, iako je do sada govorila da sa prvim bivšem mužem Danilom Ikodinovićem ima dobar odnos zbog ćerke Hane, kada je u pitanju mlađe dete Katja, priča nije takva.

Naime, kako prenosi Kurir, pojavila informacija da njen treći muž Luka Lazukić, nije video njihovu ćerku Katju čak godinu dana.

Lazukić je navodno odbio pokušaje pevačice da sa njim stupi u kontakt po savetu stručnjaka iz Centra za socijalni rad. Nataša je navodno preko zaposlenih poslala poruku bivšem suprugu da bi trebalo da viđa naslednicu, ali uzalud.

luka lazukic na sudjenju
ATA Images 

IT stručnjak, koji živi u vanbračnoj zajednici s plesačicom Slađanom Ivanišević, s kojom ima sina, prema rečima sagovornika, nije se udostojio ni da odgovori na poziv koji mu je bivša žena uputila preko nadležnih organa.

Zarad naslednice, koja oca nije videla duži vremenski period, Bekvalčeva je bila spremna na dogovor koji bi bio u interesu devojčice, ali od toga nema ništa dok se on ne odazove na poziv.

Podsetimo, sud je krajem 2020. godine doneo odluku da je samo Bekvalčeva staratelj devojčice, a da Luka ima pravo da viđa ćerku svakog drugog vikenda, i to u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima.

luka lazukic i natasa bekvalac nekad
pritnscreen/instagram 

Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mesečno 13.000 dinara. U međuvremenu se privremeno odrekao viđanja deteta. Tada je Centru za socijalni rad prijavio tešku operaciju kičme, zbog čega navodno nije bio u stanju da dolazi i provodi vreme s naslednicom.

To je za Kurir potvrdio sagovornik koji je dobro upućen u situaciju:

- Otkako se pre tri i po godine dogodilo nasilje u porodici, nekadašnji supružnici nemaju ama baš nikakvu komunikaciju. Nataša je vodila dete u dogovorenim terminima u Centar za socijalni rad, ali se Luka poslednjih dvanaest meseci nije pojavljivao. To je počelo da je zabrinjava. Ranije se manje-više redovno odazivao, a onda je nestao. Nataša želi da ćerka ima odnos sa ocem, pa je razgovarala sa zaposlenima u centru jer je bila sigurna da će se njima odazvati na poziv. To se nije dogodilo. Luka nije pokazao interesovanje za viđanje s detetom - zaključuje izvor, a da li će se situacija promeniti ostaje da vidimo. 

Jedino je bitno dodati da ni jedna ni druga strana nisu dale komentare vezano za ovaj slučaj.