Pop zvezda Nataša Bekvalac (40) 2005. godine udala se za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića. Par je u braku dobio ćerku Hanu, šest godina kasnije, tačnije 2011. godine doneli su odluku da se razvedu, a Bekvalčeva je posle dužeg vremena progovorila o bivšem suprugu.

Naime, ona je u intervjuu za magazin Stori bez zadrške govorila o svom odnosu sa Danilom.

Osećate li nepravdu što se o vašim brakovima toliko priča?

- Ovo pitanje me upravo podsetilo na detinjstvo, kada neko napravi glupost (to sam bila uglavnom ja), pa budem otkrivena, a ostali koji su isto to radili ne budu. Nikad nisam volela one koji upiru prstom i viču: “I on je, i on je!” (smeh). Valjda postoje razlozi zašto se u nekog upire prstom u nekog ne, ko će ga znati (smeh).

natasa bekvalac
Instagram 

Vaš bivši suprug Danilo Ikodinović, iako prilično plah čovek, o vama u javnosti priča sve najbolje. Koliko je potrebno vremena da prođe da se posle teškog razvoda dođe do tog stadijuma?

- Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete.

screenshoot/ instagram, ATA Images/Antonio Ahel Nataša Bekvalac