Ako je verovati pričama, Nataša Bekvalac mogla bi da ostvari želju mnogih glumica i postane nova Bondova devojka. 

Da, dobro ste pročitali!

Naime, šuška se da se novosadska Barbika prijavila na kasting za novi film o čuvenom agentu 001, a izvor blizak pevačici otkrio je kako je sve izgledalo:

"Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama, a tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu".

natasa bekvalac se prijavila na kasting za film
ATA Images/Antonio Ahel 

"Britanac joj je otkrio da će u novom filmu bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u nekim serijama, kao i u jednoj predstavi, on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu jer su se za audiciju prijavile profesionalne glumice, već ju je posavetovao da da sve od sebe da baš nju izaberu", kaže izvor.

On je otkrio da je Bekvalčeva navodno dobila odgovor od filmskog agenta.

"Nata mu je imejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga doduše neće biti velika, ali bi Nati mogla biti odskočna daska za inostranu karijeru", kaže izvor.

natasa bekvalac vec je igrala ulogu drage masin
Instagram 

Još se ne zna da li će se Danijel Krejg, koji trenutno boravi u Beogradu, i po šesti put naći u ulozi Džejmsa Bonda, a ne sumnjamo da bi se naša Nata sjajno snašla u ovoj ulozi s obzirom da je više nego sjajno odigrala ulogu Drage Mašin u predstavi "Tajna crne ruke", a nekada je igrala i u popularnoj tinedž seriji "Neki novi klinci".