Popularna pevačica Nataša Bekvalac nedavno je progovorila o psihoterapiji i razlozima odlaska na istu. Imali smo prilike da o istoj temi slušamo od Sare Jo, koja je nedavno skratila svoju kosu a sada je isto uradila i Nataša.

Kada je od novinara dobila pitanje da li je trenutno u ljubavi, pevačica je odgovorila:

natasa bekvalac
ATA Images 

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - rekla je pevačica kroz smeh i dodala da često posećuje psihoterapeuta.

- U Srbiji je dosta toga "tabu" tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju.

Za mene to odavno nije "tabu" tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava - zaključila je Nataša pre nekoliko dana.

natasa bekvalac
Instagram 

Ipak, da li žena zaista menja frizuru onda kada oseća neko zadovoljstvo? Ne znamo da li je to slučaj kod Nataše, ali znamo da joj ova promena odlično stoji.

Pevačica je skratila šiške, a upravo je po njima bila prepoznatljiva nekada. Uz novu frizuru najavila je i stihove nove pesme: "Ali ne znaš moje tajne, mračne su i sjajne, da ih saznaš imao bi posledice trajne".

Bilo kako bilo, šiške su najčešća promena kojoj žene pribegavaju tokom jesenjih meseci i samim tim spadaju u najpopularnije frizure ove godine, a kako je Ntaša tokom prethodnog perioda menjala frizure, pogledjate u nastavku teksta:

Instagram Nataša Bekvalac