S obzirom na to da kraj leta i prelazak u novi, hladniji deo godine, mnoge žene već razmišljaju o promeni kose, pa verujemo će vam možda biti od koristi koje će frizure ove jeseni biti u trendu.

Naravno, bob i dalje nastavlja da bude najtrendi frizura na svim listama, pa tako i na ovoj u jesenjoj kategoriji. U svakom slučaju, pogledajte pet frizura kojima stručnjaci za kosu predviđaju veliku popularnost u nadolazećem razdoblju.

Popularne će biti frizure oko kojih se nećete previše truditi da bi izgledale lepo, a bez obzira volite li kratku, srednju dužinu ili dugu kosu možete pronaći nešto za sebe.

1. NEVIDLJIVI SLOJEVI

Nevidljivi slojevi način su šišanja krajeva na način da jedan sloj kose gotovo nevidljivo pada na drugi, a kosa pritom ima lep oblik i volumen.

Ako je kosa dobro ošišana, ne gubi oblik u svim fazama rasta i nije zahtevna za održavanje. Fen možda ne možete izbeći baš svaki put, ali ponekad slojevito ošišanu kosu osušite na zraku za najbolji izgled.

frizure za jesen
screenshoot/instagram 

2. PIXIE

Pixie je kratka, šik i moderna frizura, a prema rečima stručnjaka u jesenskim mesecima podsećaće vas na leto i bezbrižnost.

Varijacije ove frizure su beskonačne, a za koju god opciju da se odlučite možete je dodatno začiniti jesenskim bojama za kosu poput karamel plavuše, bakrene, vatreno crvene ili boje čokolade.

frizura za jesen
screenshoot/instagram 

3. MODERNI "SHAG"

Shag je frizura koja se dosta spominjala u 2020. godini, a njena popularnost nastaviće se i ove jeseni. Shag u prevodu znači čupavo, a karakterišu je izraženi slojeviti stil šišanja. Moderni dodatak frizuri koja je obeležila 70-e su talasi i opuštene kovrdže, a sjajno će se uklopiti i šiške.

frizura za jesen
screenshoot/instagram 

4. TUPI BOB

Bob je već godinama verovatno najpopularnija frizura koja postoji, a svaka njegova verzija doživi uspeh.
Verzija koja nije nikakva novost, ali će biti popularna u nadolazećem razdoblju je tupi bob - ravno šišana frizura bez slojeva koja je svestrana i laka za održavanje, a obožavaju je i brojne zvezde.

ravna bob frizura
screenshoot/instagram 

5. ŠIŠKE U SVIM OBLICIMA

Iako vam savetujemo da o šiškama pree šišanja dobro razmsilite, one su uvek bile jednostavan način za promenu stila i frizure. Možete birati između slojevito ošišanih šiški, ravnih, zavesa šiški... Ni sa jednom od ovih opcija nećete pogrešiti, posebno ako želite biti u trendu ovu jesen.

zavesa siske
screenshoot/instagram