S početkom nove sezone mnoge stvari se menjaju. Početak jeseni tako će doneti niže temperature, umesto sandala nosiće se baletanke, a mnogi će izbleele letne boje za kosu poželeti da zamene bogatijim, sjajnijim nijansama dostojnima jeseni.

Nijansa plave koja će biti posebno popularna na prelasku iz leta u jesen, prema mišljenju stručnjaka, biće kremasta plava.

Mlečna mešavina platinaste i klasične plave nijanse savršena je prielazna boja za sve plavuše koje u jesen žele ući s nešto tamnijim tonovima, bez da se moraju nositi s velikim promenama.

Instagram Kremasta plavuša

Ono što nakon farbanja kose morate imati na umu je da je vašoj kosi potrebna nega. Pobrinite se da je nahranite maskama, uložite u hidratantni šampon i regerator kako bi izgledala sjajno i zdravo.

Na umu morate imati i da prelazak u svet kremastih plavuša znači i nešto duži i češći boravak u frizerskom salonu jer se, između ostalog, trebate se pobrinuti za prekrivanje korena. Pobrinite se i da vaši vrhovi uvek izgledaju kao milion dolara tako što ćete ih skratiti svakih šest do osam nedelja.

devojka sa plavom kosom
Instagram