Pop zvezda Nataša Bekvalac godinama je bila strastveni pušač, a nedavno je donela je odluku da se reši ovog poroka. Ipak, usledilo je ono čemu se nije nadala - usled odvikavanja od nikotinaugojila se 13 kilograma.

Nataša važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a svoju kilažu od 47 kilograma održavala je redovnim treninzima na pilates spravama i pravilnom ishranom.

Sada se, nakon mučne borbe tokom odvikavanja od cigareta, ugojila i sada ima 60 kg.

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Bekvalčeva i priznala da počinje sa zdravom ishranom.

nataša bekvalac
Instagram 

Nataša i se više puta žalila koliko joj je teško bez omiljenog poroka, a nedavno je pratiocima otkrila kako se zapravo oseća povodom ove odluke o odvikavanju.

natasa bekvalac
Instagram 

"Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim", napisala je ona nedavno na storiju.