Nataša Bekvalac sutra slavi 41. rođendan, a umesto velike žurke pevačica se odlučila za proslavu sa setrama i najbližim prijateljima.

Slavlje će biti organizovano na obali mora u Grčkoj gde je Nata već otputovala, a društvo joj prave sestre Kristina i Tanja, kao i najbolji prijatelj.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju.

Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - rekao je dobro obavešteni izvor za Telegraf.rs.

Antonio Ahel/ATAIMAGES, ATA Images Nataša Bekvalac u ekstravagantnim kostimima za nastup.

Kako izvor dalje navodi, društvo će se u večernjim satima premestiti u popularnu atinsku diskoteku. Oni će se u prestonici Grčke zadržati do početka sledeće nedelje, kada se vraćaju kako bi ona promovisala novu pesmu i spot.

Nataša je na Instagram-storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi snimak mora u okviru koga je napisala "rođendan mi je za dva dana".

natasa bekvalac proslavlja rodjendan
Instagram 

Podsetimo, Nataša Bekvalac organizovala je prošle godine veliku žurku povodom proslave 40. rođendana na svom salašu u Čeneju.

Tada je okupila veliki broj kolega i prijatelja, koji su sa Natom slavili do ranih jutarnjih sati.