Nataša Bekvalac već dve nedelje vodi borbu protiv cigareta, u izričitoj nameri da iste zauvek ostavi.

Kako je i sama nedavno priznala, ni malo joj nije lako, povećao joj se apetit, a svoje pratioce na Instagramu redovno obavešava o fazama kroz koje prolazi, a tako je bilo i ovoga puta.

"Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost... Neki muškarci koji su me jako povredili...javili su se... I rekli izvini... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana...", napisala je pevačica u objavi na Instagram profilu.

pritnscreen/instagram, Instagram Nataša Bekvalac letovanja 2021

Podsetimo, nedavno je pevačica javnost obavestila da je vadila i palačinku iz kante za đubre, a požalila se svima i da noću gotovo uopšte ne spava.

"Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom... Vrlo je zavodljivo..." , napisala je pevačica.

I pored reči podrške i svakodnevnog ohrabrivanje nje od strane pratioca, našao se i jedan od šaljivih komentara koji se dopao čak i Nataši i koji je rado komentarisala.