Nataša Bekvalac nedavno je rešila da se ostavi cigarete, ali kako je već priznala ta borba nije nimalo laka.

Pevačica se pre nekoliko dana požalila svojim pratiocima da joj ostavljanje najvećeg poroka toliko pravi probleme da je počela nenormalno mnogo da jede i sve je nervira.

Javnost je čak obavestila i da je vadila palačinku iz kante za djubre, a sada je otkrila novo stanje stvari.

- Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila nikotin. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško.

Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim- napisala je nataša na Instagramu.

pritnscreen/instagram, Instagram Nataša Bekvalac letovanja 2021

Nata baš teško podnosi period odvikavanja, iz nje izbija apolutno sve i to ne krije od pratilaca na društvenim mrežama. Čak i svoje najintimnije stvari deli sa njima. Ne može da spava otkako pokušava da ostavi cigarete, i noći provodi gledajući serije.

Nedavno su se čak i drugarice njene ćerke Hane zabrinule za Natašu, a pevačica je na Instagramu podelila ove poruke.

- Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram, glasila je poruka upućena Natašinoj ćerki Hani na koju je ona odgovorila da njena mama samo pokušava da ostavi cigarete i da je sa njenim Instagram profilom sve u redu.