Pop zvezda Nataša Bekvalac godinama je bila strastveni pušač, međutim, donela je odluku da se reši ovog poroka.

Naime, nataša je odlučila da prestane da konzumira cigarete, kako je otkrila, usled toga joj se povećao apetit, pa se požalila pratiocima na Instagramu. Nata je između ostalog otkrila da je kopala i po kanti za đubre.

- Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu, napisala je Bekvalčeva. Ipak, ona se tu nije zaustavila.

- I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena, dodala je Nataša.

Instagram Nataša Bekvalac

- Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete, napisala je pevačica na Instagramu a onda je podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica.

- Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram, glasila je poruka upućena Natašinoj ćerki Hani na koju je ona odgovorila da njena mama samo pokušava da ostavi cigarete i da je sa njenim Instagram profilom sve u redu.

natasa bekvalac
ATA Images