Pevačica Nataša Bekvalac (40) angažovala je ličnog trenera, kog će plaćati 600 evra mesečno, a preporuku je dobila od koleginice Emine Jahović.

Nataša je nedavno ostavila cigarete, a sada je rešila i da krene na individualne treninge, koji će joj pomoći da liniju dovede do savršenstva, tvrdi Srpski telegraf.

Zasad je navodni dogovor da trenera plaća 600 evra mesečno. Nataša je na preporuku njene koleginice Emine stupila u u kontakt sa njim jer je to čovek koji je pre nekoliko godina navodno radio sa Eminom.

natasa bekvalac u bikiniju
Instagram 

S obzirom na to da Bekvalčeva ima manje od 60 kilograma, mnogi smatraju da joj individualni treninzi nisu potrebni zato što sada izgleda fantastično.

Pored toga što je angažovala trenera, Nataša ide i kod psihoterapeuta koji joj je psihološka podrška u borbi protiv cigareta, koje je odlučila da potpuno izbaci.

screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac

Upravo zbog ovakvih kriza značajna je uloga treninga i stručnog mladića koji će joj u svako doba dana biti na usluzi, i banuti joj u kuću da bi odradili kvalitetan set vežbi, koji će joj skrenuti misli i ojačati volju da istraje u stvaranju zdravih navika.

Pevačica izgleda sve bolje i bolje što je starija, ali istina je da iza savršenog izgleda stoji naporan rad, redovan trening ali i prilagođena ishrana.

natasa bekvalac
kurir/ Zorana Jevtić 

Nedavno se požalila da su joj upravo zbog striktnog režima ishrane uskraćene pojedine omiljene namirnice, ali, rezultati govore dovoljno sami za sebe, te verujemo da je nekad i vredno preskočiti koje parče gibanice, pice ili kuglu sladoleda.

Pevačica je na svoj Instagram svojevremeno podelila svoj plan ishrane, a evo šta otprilike smete da konzumirate.

natasa bekvalac u koznom kostimu
ATA Images 

Šta možete da jedete: svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Ne smete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

hrana
Shutterstock 

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

natasa bekvalac u crnoj kombinaciji
ATA Images/Antonio Ahel