Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da u narednom periodu ne nastupa, a tu vest podelila je sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža, dok je sada isplivala informacija o njenom privatnom biznisu o kom nikada nije govorila u javnosti.

Svedoci smo da su mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene još u vreme karantina naprasno počeli da reklamiraju raznolike sadržaje, a u tome su prednjačili i pevači koji su bili sprečeni da obavljaju svoj primarni posao zbog poostroženih mera bezbednosti.

koliko natasa bekvalac zaradjuje od drustvenih mreza
ATA Images 

Kao što su neki u tom periodu odlučili da naplaćuju video čestitke rođendana fanovima 500e, tako se drugi okrenuli sponzorisanim objavama na Instagramu.

Tako u tom periodu nismo mogli da napravimo razliku između influensera i pevača, a da je nema ni danas svedoče i zarade koje estradne ličnosti postižu na društvenim mrežama.

Naime, Nata je navodno samo u avgustu od sponzorisanih objava zaradila 30.000 evra, piše "Objektiv".

Koliki uticaj ima na društvenim mrežama govori i činjenica da je rešila da javno podeli sa fanovima faze kroz koje prolazi nakon odluke da zauvek ostavi cigarete.

koliko natasa bekvalac zaradjuje od instagrama
ATA Images 

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da- navela je ona nedavno.

Verujemo da je mnoge fanove potakla da isto učine i zauvek se reše svog omiljenog poroka, a obzirom da je odlučila da neko vreme ne nastupa možda je rešila da više vremena posveti poslu na društvenim mrežama.

- Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja, i to u studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli: „Izvini”… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, svoja i inspirisana - dodala je tad Bekvalčeva, a u komentarima su se nizale poruke podrške, kako njenih fanova, tako i kolega.