Pevačica Katarina Grujić juče je svom vereniku Marku Gobeljiću izgovorila sudbonosno da, na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali samo najuži članovi porodice i prijatelji.

Iako su sve želeli da zadrže u tajnosti, deo atmosfere ipak je procureo u javnost, prenosi Kurir.

Gostima su Kaća i Gobeljić čak zabranili korišćenje mobilnih telefona, kako fotografije sa slavlja ne bi dospele u medije.

Poznati par koji čeka dete napravio je ceremoniju u kući Nataše Bekvalac na salašu u Vojvodini, koju pevačica već neko vreme izdaje za privatna slavlja.

kuca u kojoj se udala kaca grujic
Nikola Anđić 

Iznajmljivanje pomenute kuće košta 700 evra dnevno, a kako se šuška, pevačica i fudbaler nisu izdvojili više od 2.000 evra za celokupnu ceremoniju.

Budući da su Kaćine kolege pevale i zabavljale goste, mladenci nisu morali da plate muziku, pa su im glavni trošak bili hrana i piće.

Trudna pevačica se za ovu priliku odlučila za romatičnu haljinu u cvetnom dezenu, umesto za klasičnu belu venčanicu, a veliko slavlje od 700 zvanica odložili su za narednu godinu.

kurir Katarina Grujić na venčanju u avgustu 2021. godine.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna. 

Trenutno se, navodno, nalazi u šestom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.