Pevačica Katarina Grujuć udala se danas za verenika fudbalera Marka Gobeljica pred članovima najuže porodice i prijateljima.

Iako su planirali svadbu od skoro 700 zvanica par je veliko slavlje rešio da odloži za sledeću godinu, a intimnu proslavu organizovalu su imanju Nataše Bekvalac u Čeneju.

Inače. pevačica Nataša Bekvalac je odlučila da u doba korone zarađuje dok nije imala nastupe zbog teške epidemiloške situacije i rizika.

Nataša od tada svoju vilu koju je izgradila u Čeneju izdaje, za potrebe raznih proslava, putem agencije. Navodno, iznajmljivanje ove luksuzne vile košta 700 evra na dan.

paparazzo lov/youtube Pogledajte kako izgleda kuća Nataše Bekvalac u kojoj se udala Katarina Grujić.

Podsetimo, Nataša je neko vreme živela na imanju, međutim ona je nakon par meseci provedenih na imanju odlučila da se ipak sa ćerkama preseli u Novi Sad.

Katarina se za svoj najaradosniji dan odlučila za nešto svedeniju varijatnu, pa je umesto klasične bele venčanice izabrala letnju haljinu u cvetnom dezenu, a mladencima su na rukama zasijale burme.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

kurir Katarina Grujić na venčanju u avgustu 2021. godine.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htela da potvrdi.

Trenutno se, navodno, nalazi u šestom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.