Iako je Katarina Grujić nekoliko puta do sada demantovala trudnoću, fotke sa poslednjih nastupa nikako joj ne idu u prilog.

Zapravo, mnogi su se pitali, ako već tvrdi da nije trudna, zašto nosi takve modele suknji i haljina koji vizuelno čine stomak većim.

Pevačica je sinoć imala nastup na jednom beogradskom splavu, gde se pojavila okružena telohraniteljima, a kao i uvek, pažnja prisutnih bila je na njenom stomaku.

Za tu priliku izabrala je izazovan top koji je uparila sa kratkom suknjom, a prisutni su potvrdili da se na momente, dok je đuskala, stomak više nego jasno ocrtavao.

trudna katarina grujic
printscreen/instagram 

Zanimljivo je i da je dan ranije odabrala široku srebrnu haljinicu, koja je bila A kroja, pa čak i u takvoj kreaciji, delovalo je kao da je pevačica ipak u blagoslovenom stanju.

trudna katarina grujic
printscreen/tikTok 

Izvor blizak Kaći rekao je za Blic da pevačica nastupa u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću.

- Kaća redovno ide na preglede i doktor joj je rekao, da sve dok se oseća dobro i dok joj ne smeta da stoji na visokim potpeticama da može da nastupa. Čim oseti umor, bilo bi poželjno da na neko vreme odustane od nastupa. Ipak, pojavljuje se uglavnom u zatvorenim prostorijama gde se puši, a i mnogo je ljudi. Kaća se za sada oseća odlično, a ima podršku i od dečka Marka. Međutim, on bi više voleo da njegova draga provodi vreme kod kuće, ali znajući da je Katarina neko ko je vrlo energičan i temperamentan, pa da nije tip koji bi se samo izležavao, podržao ju je u odluci da nastupa dok bude mogla.

On dodaje da je Katarina neko ko uživa na nastupima, pa će pevati dok se bude oseća dobro.

- Kaći su nedostajli nastupi tokom godinu dana pauze koliko je trajala korona, pa se sada svakom raduje. Želi da što više nastupa, jer je svesna da kada se porodi da će morati da napravi pauzu i posveti se bebi. Zato sada uživa u svakom trenutku kao što će i tada se bebom - kaže izvor.

Da li je sve onako kako se tvrdi, ostaje da vidimo, a do tada pogledajte još neke nove fotografije sa poslednjeg Kaćinog nastupa i procenite i sami.

printscreen/youtube Trudna Katarina Grujić