Pevačica Katarina Grujuć se udala juče za fudbalera Marka Gobeljica pred članovima najuže porodice i prijateljima.

Iako su planirali svadbu od skoro 700 zvanica par je veliko slavlje rešio da odloži za sledeću godinu, a intimnu proslavu organizovalu su na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Ipak, to nije jedini put da je poznata pevačica bila prošena. Kaća Grujić je 2018. godine bila verena za svog, sada bivšeg, partnera Nikolu. Tada je veoma entuzijastično pričala o udaji, međutim umesto svadbenih zvona usledio je raskid.

katarina grujic verena prvi put
Youtube 

Ipak, kako se pisalo u medijima, nije bila uvek verna. Tokom muzičkog takmičenja koje ju je vinulo u svet slavnih pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem.

Međutim, nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla u rijaliti, pa je Vladicu, navodno, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem. Iako su delovali kao skladan par, razišli su se nakon godinu i po dana zbog, kako se pričalo tada, njegovog dopisivanja sa drugim devojkama, a Boris nije krio da mu je krivo zbog raskida.

Svi bivši momci Katarine Grujić
screenshoot/instagram 

- Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom– istakao je on tada u jednoj emisiji.

- Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka – dodao je Boris.

Nekoliko meseci kasnije, Katarina je uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak. Nemanja je čak počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive, ali umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze.

katarina grujic i nemanja buha
Kurir/ Damir Dervišagić 

Kaća je od Nemanje dobila skupocen prsten koji je bio napravljen od brilijanata i belog zlata.

Tada su svi bili sigurni da se pevačica da se verila, ali je zapravo u pitanju bio samo znak pažnje za koji Buha nije žalio novac.

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom - crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Sa njim je bila u vezi nekoliko meseci, a onda su se otpratili sa Instagrama i tada je svima bilo jasno da je i ova pevačicina ljubavna priča završena.

katarina grujic sa bivsim deckom kostom obradovicem
Kurir/ Damir Dervišagić 

Leta 2018. godine, šuškalo se da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ u vezi. Katarina nije želela da komentariše nikakve navode, čak i kad se pojavio snimak njihovog poljupca.

Nakon ovih medijskih nagađanja koja pevačica nikad nije htela da potvrdi, niti demantuje, Katarina je započela vezu sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Pričalo se da je biznismen planirao da kupi stan u Beogradu u koji će se useliti sa pevačicom, ali njihova veza nije dugo potrajala.

katarina grujic sa bivsim deckom semirom juzunovicem
Kurir/ Sonja Spasić 

Polovinom 2020. godine Katarina je priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim verenikom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav. Iako ga je, kako prenose mediji, dva meseca krila od javnosti, pevačica je ipak na originalan način objavila da je srećno zaljubljena.

Podsetimo, nedavno se u javnosti, pojavila i vest da ovaj novopečeni bračni par očekuje dete, ali pevačica to do sada nije htela da potvrdi.

Trenutno se, navodno, nalazi u osmom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti. Više fotografija srećnog bračnog para pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić