Pevačica Nataša Bekvalac obradovala je svoje pratioce i podelila zanimljivu fotografiju na mrežama.

Naime, kako je otkrila, njene sestre su joj poslale fotku koju su našle, a na kojoj je "novosadska Barbika" u tinejdžerskim godinama.

"Moram ovo da vam pokažem, ja kao tinejdžerka... Poslale mi jutros moje sestre, malo su pospremale, pa našle", napisala je na storiju, a objava je, slobodno možemo reći, potpuno ostavila sve bez reči.

Jed, dovoljan je jedan pogled da dođete do zaključka da se pevačica malo promenila za sve ove godine.

Nataša Bekvalac podelila je fotografiju iz tinejdžerskih dana.
printscreen/instagram 

Prvo što upada u oči je njena prirodna boja kose, ali sem toga, promene su minorne, zbog čega su se mnogi zapitali kako je moguće da se uopšte nije promenila od mlađih dana, te da gotovo identično izgleda.

Inače, ovo nije prvi put da pevačica na mrežama deli fotografije iz prošlosti, te je nedavno otkrila kako je izgledala na početku karijere, ali i kod pokojnog Minje Subote, kod kog je njena karijera i počela, a fotografije, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala nekad kada je bila obična devojčica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!