Otkako je Nataša Bekvalac objavila duet s Stefanom Đurićem Rastom, ne prestaje da priča o njenom navodnom sukobu sa pevačicom Anom Nikolić.

Nataša je sada još jednom je prokomentarisala ove navode, te istakla da se ne obazire previše na šuškanja o tome da se Ana naljutila na nju zbog saradnje sa Rastom i šuškanja da su u vezi.

- Čula sam od tvojih kolega za to, ali ja nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Konstruisane su bez veze priče, koje su me dovele u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u prelepom poslovno-privatnom odnosu. Tu nema prostora za te priče. A sad ne možeš da popiješ kafu sa nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše.

Mene to toliko nervira da to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem. Sa Anom sam se videla u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla- rekla je Nataša za Blic.

Nataša Bekvalac prokomentarisala je svoj odnos sa Anom Nikolić.
ATA Images 

Kako je dodala muškarci joj uopšte ne prilaze, da bivši imaju za čim da pate jer je savršena, ali je otkrila da ju je period pandemije poremetio zbog čega je potražila stručnu pomoć.

- Počela sam da vodim računa o svom mentalnom zdravlju, u nekoliko navrata sam bila baš tužna bez razloga. To mi je bilo crveno svetlo da sam upala u nešto što ne znam šta je, pa sam potražila pomoć onih koji znaju šta je to nešto- bila je iskrena Nataša.

Youtube Nataša Bekvalac je u veoma dobro odnosu sa Rastom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!