Nataša Bekvalac je već tri godine singl i uživa u tome, a trenutno je posvećena karijeri i nastupima.

Naime, posle okončanja braka sa Lukom Lazukićem, ona još uvek nije našla srodnu dušu, ali priznaje da joj takav život i te kako prija.

- Ja se dobro osećam, stvarno. Imala sam period kada nisam bila dobro, a sada se osećam odlično- otkrila je Nataša za Blic.

Ona je takođe otkrila i šta joj je psihijatar rekao da li je u redu što nema dečka toliko dugo.

– Ona je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za polovinom, smatram sebe kompletnom i celom – izjavila je pevačica.

Nataša bekvalac otkrila zašto nema dečka već tri godine.
Instagram 

Njena ćerka Hana, koju je dobila sa sportistom Danilom Ikodinovićem obožava Natašinu i Rastinu pesmu, a Nataša je prokomentarisala i kakav je njihov odnos sada.

– Kad budete imali dete u pubertetu onda možemo da pričamo. Do 15. godine je teška, a od 15. ste n***bali. Ona je u periodu kada su joj sada svi više kul od mene – otkrila je pevačica u svom stilu o odnosu sa ćerkom.

Instagram, ATA Images Nataša Bekvalac trenutno je posvećena karijeri i čestim nastupima.

Iako je svoju liniju dovela do savršenstva, Nataša ne krije da ponekad poklekne pred hranom, a nije joj ni strano da ukrade hranu od svojih ćerki, Katje i Hane.

– Katji i Hani kradem hranu, imam noćna prejedanja. Ako vodim račuma mesec ili dva, mogu da počastim sebe sa par dana da se rasturim od hrane – otkrila je Bekvalčeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!