Pevačica Nataša Bekvalac (41) pojavila se danas na konferenciji povodom svog novogodišnjeg nastupa u srpskoj prestonici, a malo je reći da je njen izgled ostavio sve bez teksta.

Nataša je za ovu priliku bila od glave do pete obučena u belu boju, koja joj je sjajno pristajala, dok je njena nesvakidašnja frizura i te kako privukla pažnju prisutnih.

Neobična punđa će se zasigurno dopasti mnogim pripadnicama lepšeg pola, dok "Novosadska barbika" nije krila odlično raspoloženje tokom druženja sa sedmom silom.

Nataša Bekvalac bila je obučena sva u belom i imala veoma neobičnu frizuru.
ATA Images/Antonio Ahel 

Na pitanje kako bi rezimirala godinu koja je na izmaku, Nataša je za Blic dala odgovor u svom stilu:

- Ne radite mi to. Ja na svojim terapijama radim na tome da ne gledam unazad. Da prošlost ostavim i da gledam samo napred. Živi u trenutku, ne propuštaj sadašnjost - kroz smeh je rekla Bekvalčeva.

ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images Nataša Bekvalac često za potrebe nastupa menja frizure

Podsetimo, Nataša je nedavno otkrila kako redovno ide na psihoterapiju i da joj to u mnogome pomaže.

- Ja se dobro osećam, stvarno. Imala sam period kada nisam bila dobro, a sada se osećam odlično- otkrila je Nataša nedavno, a onda se nadovezala i otkrila šta joj je psihijatar rekao o tome što već duže vreme nema partnera.

– Ona je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za polovinom, smatram sebe kompletnom i celom – zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!