"IPAK JE VREME DA NAĐEM DEČKA" Šta je to Natašu Bekvalac emotivno razorilo?

Nataša Bekvalac iznenadila je pratioce na Instagramu poslednjom objavom, koja se tiče njenog ljubavnog života.

Nataša Bekvalac želi da nađe dečka
Kurir/Stefan Stojanović 

Ljubavni život Nataše Bekvalac česta je tema medija, a otkako je okončala brak s Lukom Lazukićem, Nata samuje već tri godine.

Sada je iznenadila svoje pratioce na Instagramu svojom poslednjom objavom na storiju i priznanjem koje je javno dala.

Naime, ona je veče iskoristila sa sestrom i prijateljicom kako bi pogledale nove epizode serije "Seks i grad", koje su Natašu navele na razmišljanje. Kako je napisala, serija ju je "emotivno razorila", te razmišlja o tome da je možda vreme da nađe dečka.

"Mene su ove dve epizode emotivno razorile (možda je ipak vreme da nađem dečka). Pišite mi šta mislite o svemu ovom", napisala je Nataša.

Nataša Belvalac na Insagramu otkrila da želi da nađe novog dečka.
Instagram 

Ona je takođe nedano otkrila i šta joj je psihijatar rekao da li je u redu što nema dečka toliko dugo.

– Ona je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za polovinom, smatram sebe kompletnom i celom – izjavila je pevačica.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i tri razvoda. U braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, bila je sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, a potom je sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem dobila ćerku Katju.

Nataša Bekvalac već tri godine nema partnera
ATA Images 

- To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje - rekla je Nataša nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Nataša Bekvalac želi da nađe dečka.
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši