Lepa voditeljka Nina Seničar udala se za glumca Džeja Elisa još pre nekoliko dana, ali su fotografije sa bajkovitog venčanja u Toskani tek sada ugledale svetlo dana u najnovijem "Vogue" magazinu.

Nina je sudbonosno "da" rekla u nestvarnoj Dolce & Gabbana venčanici, dok je od nakita nosila par dijamantskih minđuša koji su joj služili kao "nešto što je pozajmila" od najbolje prijateljice, dok je prsten njene bake bio "nešto staro".

Jednostavan, a opet vanvremenski kroj istakao je u prvi plan njenu vitku liniju, zbog čega su mnogi komentarisali da je izgledala poput princeze. 

Sa druge strane, glumac Džej Elis, inače zvezda bokbastera "Top Gun: Maverick" za ovu priliku odabrao je bordo odelo, a ni Seničar ni Elis nisu skidali osmehe sa lica, a sa venčanih fotografija isijavala je pozitivna energija i snažne emocije. 

I dok je dobar deo njihovih obožavalaca oduševljen što je njihov omiljeni par konačno "stao na ludi kamen", na onoj drugoj "mračnoj" strani interneta vode se "ratovi" da li je Elis trebalo ili ne da oženi lepu Srpkinju.

Najviše mu je zamerano što je uopšte oženio belkinju. "Pravi dete kome hoćeš, ali majci ne dovodi belkinju", glasio je jedan od pogrdnih komentara. 

"Pitao sam se što su mu usta boje pepela, a onda sam shvatio da je to jer je ljubio onu Srpkinju", glasio je drugi, gde se ponovo aludiralo na boju kože Nine Seničar. 

Mimovi i prozivke samo su se ređali, a onda se udarilo i na to da je drugu ženu trebalo da odvede kući. 

"Trebalo je da oženi Isu Rej", pisali su mnogi. Podsetimo, Isa i Džej imali su burnu romansu koja je okončana kada je on upoznao Ninu Seničar, što mu njegovi fanovi očigledno ne praštaju.

Takođe, pojedinci su ponovo vratili u fokus one stare priče da je "Džej verovatno prisiljen da oženi Ninu, jer svi znaju da je se stidi"

Ovakve glasine nisu nastale tek tako, a na ovu temu Tviter je brujao mesecima pre njihovog venčanja. Zanimljivo je da posmatrajući njegovu instagram stranicu, pre se stiče utisak da je u vezi sa nekom od koleginica iz serije, što ga je nedavno dovelo do toga da postane tema u američkim novinama.

"Izbegava da se s njom pojavljuje javno, paparaci ih nigde ne mogu uhvatiti", "Meni on izgleda kao da ga je sramota nje", "Takva lepotica, a on se nje stidi", "Njegov Instagram izgleda kao da je slobodan", bili su samo neki od komentara publike.

Nina Seničar na udaru je rasističkih kritika zbog Džeja Elisa.
Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia 

Poražavajuće, ali istinito je da se u 21. veku još uvek priča o rasističkim teorijama, a iako smo navikli da ovaj pojam vezujemo za belce sa zatucanim razmišljanima, ništa bolja situacija nije ni među belcima.

Zbog toga ne bi trebala da čudi činjenica da i crnačka publika ima običaj da kritikuje u društvu osobu koja se upusti u vezu ili brak sa belcem, zbog čega nije retkost da mnogi i kriju mešovite brakove. Ipak, nadamo se da ovaj udar na njihvu ljubav neće poremetiti sreću što su se konačno zavetovali na večnu ljubav, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!