Nina Seničar i Džej Elis su venčani! I usled nekoliko puta menjanja planova, usled pandemije i gustih rasporeda snimanja, par se venčao u vili u Toskani okruženoj vinogradima i maslinama.

„Oduvek smo znali da želimo venčanje u Italiji jer je naše prvo zajedničko putovanje bilo upravo tamo“, objašnjava Nina za Vogue. U tom cilju, njih dvoje su otišli ​​u Italiju da traže lokaciju za venčanje u junu 2019, putujući nedelju dana od Rima do Toskane do Pulje i razgledajući oko 15 mesta i vila usput. Na kraju su se naselili u Vili Mangiacane, imanju okruženom vinogradima i maslinama u malom gradu zvanom San Casciano u Toskani.

Nina je od starta imala ideju o tome kakvu venčanicu želi da nosi.

„Želela sam jednostavan, prljavo beli svileni materijal bez čipke i sjaja, ali u isto vreme nešto klasično, vanvremensko i elegantno“, kaže ona.

Za to se obratila Dolce & Gabbana timu.

„Stilista Apuje Kalu mi je pomogao da koordiniram sa Dolceom tačno ono što sam želela i tim je bio neverovatan! Odmah su shvatili šta imam na umu, a kada sam prvi put videla skice, izgledale su baš onako kako sam i zamislila. Apuje i ja smo se sastali sa timom Dolce u Los Anđelesu radi merenja i da pogledamo uzorke boja i uzorke materijala. Zatim smo uradili dve probe u Milanu sa Luciom Di Rosom i dizajnerskim timom, i jednu u Firenci i zatim je haljina bila spremna. Veliki til koji je bio ispod haljine je zapravo uzet iz njihove kolekcije Alta Moda.”

Od nakita, mlada je nosila par dijamantskih minđuša koji su joj služili kao „nešto što je pozajmila“ od najbolje prijateljice, dok je prsten njene bake bio „nešto staro“.

„Bilo je kao da je sa mnom“, kaže Nina.

Mladoženji Džeju Elisu je takođe Apuje dizajnirao odelo, a posebna želja glumca bila je da je u bordo boji, što iako nesvakidašnje, se na kraju dana savršeno slagalo uz božanstvenu venčanicu Nine Seničar, a više fotografija slavnog para pogledajte u nastavku:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!